Karriär

Karriärmöjligheter

Pramit Construction kan hjälpa till att lyfta ambitiösa ingenjörers och byggarbetares karriärer till nya höjder inom byggbranschen och förse dem med de essentiella verktygen, ledningen, arbetsmiljön och erfarenheten som behövs för att säkerställa vår gemensamma framgång inom byggindustrin.
Givetvis kan även erfarna medlemmar av byggbranschen hitta hem hos oss på Pramit, då vi ständigt växer och därmed finner oss i behov av- och uppskattar kompetensen av de mer erfarna medlemmarna av byggbranschen. Tack vare vårt deltagande i den internationella byggbranschen i många år färgas vår organisationskultur av styrka, mångsidighet och tolerans. Vi är väl medvetna om att våra anställda är våra viktigaste tillgångar. Därmed strävar vi alltid efter att vara en bra arbetsgivare i enlighet med vårt företags kulturella principer.

Det är vår avsikt att framhäva våra grundsatser genom att demonstrera till våra medarbetare deras värde för oss via ömsesidig respekt och förtroende. Sådan som det förväntas och krävs av alla seriösa aktörer inom branschen så betonar vi på arbetsplatsen framförallt våra anställdas säkerhet. På hemmaplan lägger vi tonvikten på deras välbefinnande i mån av löpande betalningar av löner i god tid.

Om du vill arbeta i ett växande och framgångsrikt företag är du välkommen att skicka din ansökan till oss. Vi på Pramit erbjuder ävenledes praktik för studenter inom väg- och vattenbyggnad, byggteknik med mera.

Att vara en del av vårt team innebär att man tar ansvar, visar engagemang och har kul på jobbet. Det är dessa tre pelare som utgör kärnan av våra värderingar och vad vi står för.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida skapad av Interwebsite Webbyrå